Üyelik Alamayanlar Bana Söylesin Ben Yardımcı Olurum.
Gelelim Anlatıma :
Hile Çalıştırma :
İndirdigimiz Rar Dosyasına Sag Klik "Buraya Çıkar" (Extract Here) Diyoruz Ve Karşımıza Bir Dosya Çıkıyor."Metin35 Mulhihack ÆGEANS" Dosyayı Açıyoruz. EPVP-MHS 4.0 by MarcoPolo , Banjo & Remus Çift Tıklıyoruz İntro Vs Çıkıyor Seçmeli Bir Ekran Geliyor Orda Bekliyoruz.
Metin35 De Oynadıgımız Servera Giriyoruz Adamımıza Geliyoruz Start Demiyoruz Tekrar Hileye Dönüyoruz. Ordaki Seçmeli Yerden : 91mt2 yi Seçiyoruz Weiter Diyoruz. 1. Sayfaya Geliyoruz Ayarları Vs. Yapıyoruz.(Tavsiyem 8 Hepsine 8 Yazın İşte) Ve Hepsine "An" Diyoruz.Adamımıza Geri Dönüyoruz Ve Oyunumuza Başlıyoruz.
Oyun Çalıştırma : Öncelikle Program Files da Bir Klasör Açıyoruz. İndirdigimiz Rar a Sag Tıklıyoruz. Dosyayı Çıkart ( Extract Files ) Diyoruz Açtıgımız Klasörü Seçiyoruz Ve Tamama Basıyoruz. Ardından Oyunu Çıkarttıgımız Dosyayı Açıyoruz Oynayacagımız Serverın Açıyoruz (Örnegin Ben Server3 de Oynuyorum Server3 Dosyasını Çalıştıracagım)
Üyelik Alımı :
şte Bu Kadar Bu Dediklerimi Uygularsanız Oyununuzu Sorunsuz Bir Şekilde Oynayabilirsiniz.